Sarajevo, Novi Grad, Bojnik Prodaja

Butilska
CIJENA
KM 160.000


TIP
Kuća

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Petosoban

POVRŠINA
160 m2

Opis nekretnine

SIGENX prodaje novu kuću u elitnom naselju „Sarajevsko Dedinje“ naselje Bojnik,ulica Butilska.

Navedena nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji što dokazuje velika izgradnja novih luksuznih objekata u ovom naselju.

Odlična za stanovanje ili vikend objekat.

Kuća se nalazi na zemljištu ukupne površine 524m2 i podijeljena na prizemlje,sprat i potkrovlje stambene površine 160m2.

U prizemlju se nalazi dvosoban stan koji ima zaseban ulaz kupatilo i kuhinju, stepeništem povezano se nalazi sprat koji ima spavaću sobu,dnevni boravak. Na potkrovlju se nalazi kupatilo,kuhinja i spavaća soba sa izlazom na balkon koji uživa predivan pogled ka zelenilu koje okružuje ovo naselje.

Materijali koji su korišteni za izgradnju ove kuće su kvalitetni i novi. Podovi su obloženi laminatom,unutrašnja stolarija je drvena,postavljeni su gelenderi i roletne za sigurnost, keramika i sanitarije su kvalitetni, kuća je odmah useljiva i potrebe za ulaganjima nema!!

Nova blindirana vrata na oba ulaza i ograda postavljeni, parking prostor za više automobila dostupan.

Zemljište koje okružuje ovu kuću je kvalitetno i može se koristit za više namjena

Na kraju parcele se nalazi ljetna bašta koja ima kamin i odlična je za tople dane obzirom na hlad koji pruža, a potpuno je izolovana od ostatka naselja za potpunu privatnost.

Lokacijski se nalazi 15 minuta od centra Sarajeva i izolovana je od svakodnevne buke u mirnom naselju do kojeg vodi asfaltirani put. Nekoliko minuta udaljeno od ovog objekta se nalaze svi potrebni sadržaji(škola,market,dom zdravlja,igralište,džamija,gradski saobraćaj....)

Smatramo nekretninu odličnom ponudom za život ili vikend objekat za porodicu,ulaganja nema i kuća je urađena kvalitetno sa puno ukusa,funkcionalno.

Nekretninu je moguće obići svakoga dana uz prethodni dogovor sa agentom koji zastpua ovu nekretninu.

Agent Nihad 061/861-824

Cijena:160.000KMProdajete nekretninu? Javite se još danas našoj Agenciji i možda odmah pronađemo kupca za istu !Za kompletnu ponudu Agencije SIGENX posjetite našu stranicu ili kontaktirajte nas putem telefona.

Ako želite kupiti ili prodati stan i to samo za jedan dan, a da ne napravite kiks dođite u SIGENX.22 GODINE SA VAMA.www.sigenx.com

info@sigenx.com

Tel: 033/654-793

Sarajevo 71000, Kemala Kapetanovića 34 - Grbavica.FINANSIRANJE: Obzirom da naša Agencija ima zavidne rezultate na tržištu nekretnina, jedna od pogodnosti koju nudimo jeste saradnja tj. poslovanje sa vodećim bankama u našoj državi ( Sberbank, Raiffeisen, Unicredit ) prilikom kupovine nekretnina. Važno je napomenuti da je ova usluga besplatna, neovisno o tome da li kupujete nekretninu iz naše ponude ili ne. Klijentima Agencije je omogućeno da u privatnosti obave svu proceduru, što podrazumijeva: dostavljanje dokumentacije, podnošenje zahtjeva i realizaciju kredita.

Nekretnina posjeduje

 • Balkon
 • Voda
 • Kanalizacija
 • Struja
 • Namješten
 • Nedavno adaptiran
 • Parking
 • Kablovska TV
 • Internet
 • Ostava

Postavili SIGENX d.o.o.

Kemala Kapetanovica 34
Sarajevo
BiH
 • +387 (0)33 654 793
 • +387 (0)33 654 793
 • +387 (0)61 170 254

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine