Sarajevo, Sarajevo – Novo Sarajevo Iznajmljivanje

CIJENA
Na upit


TIP
Stambeni prostor

SUBJEKT
Iznajmljivanje

BROJ SOBA
Desetosoban

POVRŠINA
3000 m2

Opis nekretnine

Agencija „Posjed“ nudi povoljno u najam nenamještene poslovne prostore (uredski 1. do 6. sprat, i maloprodajni u prizemlju i suterenu), fleksibilnih površina (do 600 m2) smještene u lamelama B poslovnog centra „Unipromet“ u ulici Marka Marulića.
Prostori su višenamjenski, veoma ugodne dispozicije, sa centralnom lokacijom (na sredini gradske jezgre), komunikacijski odlično povezani, sa velikim parkirnim i garažnim prostorima. U poslovnom centru već postoje vlasnici i korisnici iz različtihh industrija (IT, mikrokrediti, NGO, mala privreda). Centar je u neposrednoj blizini glavnog TC „Mercator“ na Socijalnom, a okruženju je bogata ponuda sadržaja neophodnih za rad u pogodnom okruženju (supermarketi, ugostiteljski objekti, obdaništa, igraonice, obrazovne institucije, ambulanta, apoteka, banka, i sl.).
 
Poslovni prostori prikazani na slikama i tlocrtima su uredskog tipa i mogu pregraditi i prilagoditi različitim zahtjevima budućih zakupaca, uključujući i koncept „open space“. Prostori su odlično termički izolovani sa kvalitetnom unutrašnjom i vanjskom stolarijoma, centralno grijani, klimatizirani, sa muškim i ženskim toaletima na svakoj etaži (pojedine etaže imaju i dodatni mokri čvor i kuhinjsku instalaciju)
Najamnina uključuje: PDV i sve režijske troškove osim električne energije, telefona, interneta i internog čišćenja.
 
Uz svaki ured se može zakupiti garažno mjesto, a za veće najmoprimce moguć je i najam parkirnih mjesta na parkiralištu sa ograničenim pristupom ispred objekta.
 
Za sve dodatne informacije možete se obratiti agentu „Posjeda“na br: 062 977 888 Amel ili mail : amel.sabic@posjed.ba
  

Nekretnina posjeduje

Postavili Posjed

Trg heroja 21
Sarajevo
BiH
  • +387 33 742 977
  • +387 33 742 977
  • +387 62 977 978

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine