Sarajevo, Sarajevo – Novi grad Prodaja

CIJENA
Na upit


TIP
Stambeni prostor

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Četverosoban

POVRŠINA
163 m2

Opis nekretnine

Opis nekretnine:
Prodaje se četverosoban stan površine 163m2, na 11. spratu objekta Dijamant na otoci, koji je izgrađen. Previđeni termin za useljenje u objekat je septembar 2020 godine. Vanjska stolarija je od petokomornih PVC profila sa dvoslojnim termopan staklima izvrsnih termoizolacionih svojstava sa roletnama. Sanitarije i keramika su visoke kvalitete. Blindo vrata. Svaka stambena jedinica ima vlastiti kalorimetar kao i individualna mjerila za potrošnju vode i struje. Električni bojler za grijanje vode. Grijanje stana je centralno grijanje.Nekretnina je trostrane orijentacije što je ćini izuzetno atraktivnom.Slike govore više od riječi.
Lokacija:Zgrada je biti smještena u ulici Džemala Bijedića, u Sarajevu, Općina Novi Grad. Zgrada je dovoljno udaljena od glavne saobraćajnice, a dovoljno blizu ostalih objekata na širem lokalitetu novog dijela naselja Otoka, a u neposrednoj blizini svih potrebni gradski sadržaji kao što su: Dom Zdravlja Kumrovec, Osnovna Škola Čengić Vila I, Srednja Elektrotehnička škola , Olimpijski Bazen Sarajevo, benzinske pumpe, Elpi Komerc, Domod, Tržni Centar Otoka, Tržni Centar Bingo, banke, apoteke, Pijaca Otoka, kao i mnogi drugi sadržaji. 
POPUST - Moguće je ostvariti poseban popust u iznosu od 5% na objavljenu cijenu, za detaljne informacije obratite se svom agentu:
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na br:  062/977-888 Amel; email: amel.sabic@posjed.ba 

Nekretnina posjeduje

Postavili Posjed

Trg heroja 21
Sarajevo
BiH
  • +387 33 742 977
  • +387 33 742 977
  • +387 62 977 978

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine